A papilloma magától eltűnik. Nem érdemes várni a szemölcs eltávolításával - Dermatica


Nemi szervi szemölcs Tisztelt Doktor Úr. Köszönöm szépen a lehetőséget. Kérdésem a következő lenne. Lappanghat hosszú éveken át is a HPV vírus,vagy a max. Válaszát köszönöm előre is.

Orvos válaszol

Üdvözlettel, Bakos Balázs Kedves Balázs! A HPV akár évekig tünetmentesen a szervezetben megbújhat úgy, hogy semmilyen elváltozást nem okoz. Üdvözlettel: Dr. Szőnyi György Kedves Doktor Úr! Hpv kérdéssel fordulok Onhoz. Alacsony rizikójú hpvm van semmi szemölcs semmi a papilloma magától eltűnik teljesen jó Cin0 negatív citológiám van és Cintec negatív.

Gyógyszereket nem szedtem csak a D vitamin! De úgy érzem megérte! De vissza kellett volna mennem ebben az évben, csak sok dolog a papilloma magától eltűnik közbe munkahely váltás, korona vírus Nem mertem a Hpv miatt sem erre gondolni de utoljára nekem egyik Doktor Úr azt mondta ha ez miatt a Hpv miatt nem merem és nem akarok belevágni a babába, ne tegyem mert ez nem befolyásolja és nyugodtan lehet, mert nem befolyásolja a terhességet és a baba fejlődését.

A kisbabám teljesen egészségesen fejlődik, jól van!

a papilloma magától eltűnik

Sok vizsgálatot csináltak már a kórházban minden eredményem eddig tökéletes Down szindróma 3 nemi betegséget néztek azok is minden eddig hàlistennek. De mindenképp szerettem volna írni egy ezzel foglalkozó orvosnak, hogy megnyugodtasson ezzel kapcsolatban, mert olvastam én is hogy, a szülés folyamatába a HPV nem szól bele, a magzat hüvelyi úton is világra jöhet, ugyanakkor a szülőcsatornán áthaladó magzat légutai megfertőződhetnek és légúti papillomatosis alakulhat ki.

És most nagyon féltem a picit! Ide hozzánk a helyi kórházba járok ott is azt mondták nem kell megijedni ez miatt. A citológia teljesen rendben.

Nem érdemes várni a szemölcs eltávolításával

Az lr hpv még mindig jelen a papilloma magától eltűnik. Ez ràkot nem igazán tud okozni. Várom megnyugtatò válaszát. Molnár Gréta! Kedves Gréta! A HPV vírus jelenléte nem zavarja a várandósságát, nyugodtan viselje a terhességét. A hüvelyi szülésnek sincsen akadálya, a HPV szervezetben történő jelenléte nem indokol császármetszést. Szőnyi György Tisztelt Doktor úr! A napokban diagnosztizáltak P3 HPV-vel. Nagyon meg vagyok ijedve A barátommal közel fél éve vagyunk csak együtt.

Előttem több leányzóval is volt már, nem akarom őt hibáztatni hiszen én is voltam mással. Mindenesetre, ha megtörténik a műtét, neki is célszerű lenne egy vizsgálat? A műtét sőt ezen túl is javasolt az óvszer használata, vagy kötelező?

Előre is köszönöm válaszát! Németh Anna Kedves Anna!

Mit tehet ön a szemölcs ellen?

A P3-as lelet önmagában még nem indokol műtétet. Ismerni kellene a teljes leíró diagnózist. Valamint fontos lenne, a jövőre nézve, hogy oltassa be magát és kedves párját is HPV elleni 9 a papilloma magától eltűnik védőoltással. Szőnyi György Kedves Doktor úr! Szeretném megtudni, hogy ha a lányom, nem él, nemiéletet kb 20 éves koráig, akkor a hpv oltást elég a szexuális élet megkezdése előtt beadatni?

a papilloma magától eltűnik

Hány évig ad védettséget? Kedves Mirella! A védőoltást mindenképpen a szexuális élet megkezdése előtt érdemes megadni.

Management of Papillary Breast Lesions

Nincsen különbség azonban a 18 vagy 20 éves életkor tekintetében. A védőoltás, amennyiben lánya mind a 3 oltást megkapja, a mai ismereteink szerint élete végéig védelmet fog biztosítani.

A cytologiám 2szer is p3 cin II lett.

a papilloma magától eltűnik

Készült hpv tipizalas is amiben os és es típus lett pozitív. Jelenleg 2 Gardasil 9 komponensű oltást kaptam es jelenleg D vitamint, szelént is szedek.

A vírusos szemölcs elmúlik magától?

A nőgyógyászom szerint a vírusok eltűnhetnek rövidesen a szervezetemből. Rengeteget olvastam a témával kapcsolatban és ez a része nekem kétséges. Én úgy a papilloma magától eltűnik a vírus bennem marad és aktivizálódhat a későbbiekben.

Vagy tévednék? Köszönettel Kedves Szabina! A vírus képes a szervezetéből teljesen eltűnni, de az is lehet, hogy évekig teljesen tünetmentesen jelen van a szövetekben.

a papilloma magától eltűnik

Parterét is érdemes beoltatni, hogy ő is védett legyen illetve a visszafertőződéseket megakadályozzák. Szőnyi György Üdvözlöm, Lányom Sirgard méhnyakrák védőoltást kapott ban. Citológia eredmény: neg. Orvosa csupán 6 hónap múlva kontroll vizsgálatot írt.

Téma szakértője

Lehet egyéb teendője? Előre is köszönöm válaszát. Kedves Ancsa! Lánya esetrében mindenképpen a 3 hónap múlva történő kontrollt javasolnám.

a papilloma magától eltűnik

Addig viszont mindenképpen javasolnám lányának beadatni a 9 komponensű HPV elleni védőoltást, fogyasszon olyan táplálékkiegészítőt, antioxidánst, vitaminkészítményt, ami az immunrendszer hatékonyságát növeli. Célirányosan kábítószer-mustang paraziták a mg C vitamint, Bio-Seleniumot, Cinket szoktam javasolni egy általános vitaminkomplex mellé.

a papilloma magától eltűnik