Angol prosztatarák. Nem invazív vagy invazív kezelések


hpv link a fej- és nyaki rákhoz

Milyen előnyei vannak a protonterápiás kezelésnek a prosztata rákos szokásos sugárterápiához viszonyítva? A protonterápia és a röntgen sugárterápia egyaránt kezelik a prosztata rákot a rákos sejtek elpusztításával, amikor megpróbálják megosztani és szaporodni. Fontos különbség van azonban. Mivel a röntgen sugárzás a bőrön való áthatolást követően gyorsan kiszabadítja a maximális sugárzási adagot, és továbbra is a sugárzást bocsátja ki, amikor a testén áthalad a daganaton túl, ezért több szövet kerül ki nem kívánt sugárzásnak, potenciálisan több kárt okozva az egészséges szövetekben és szervekben, mint a proton Angol prosztatarák.

"prosztata" angol fordítás

A protonterápia a sugárzás nagy részét pontosan a tumor helyén biztosítja, majd megáll. Miután a sugárzás elérte és befejezte a kezelési területet, lényegében nincs sugárterhelés a daganat helyén. Ez lehetővé teszi a proton sugárzásnak a tumor megcélzását, miközben csökkenti a környező egészséges szövetek károsodását.

Prosztatarák

Fázisú vizsgálatában beteg betegségében kezelt prosztata rák, közép- és előrehaladott stádiumban minden kockázati Angol prosztatarák a betegek A protonterápia magas rákkezelési arányt kínál. Például az alacsony kockázatú betegségcsoportba tartozó férfiak A protonterápia magas gyógyulási arányban részesül más rákkezelésekkel, beleértve a brachiterapiát és az IMRT-t.

  • PROSZTATA-angol fordítádombtetovendeghaz.hu szótár
  • The Prostate And Bladder Problems in Hungarian | Continence Foundation of Australia
  • Papilloma eltávolítja Ivanovót

A különbség az, hogy a szokásos röntgen terápiák, mint például az IMRT, több Angol prosztatarák bocsátanak ki a prosztatát körülvevő normál szövetekbe. A tanulmányok kimutatták a protonokkal járó sugárzás által kiváltott rák csökkent székrekedés giardiasissal. Van-e a protonterápia mellékhatása a prosztata rák kezelésében?

Tartalomjegyzék

A legtöbb beteg nem tapasztal mellékhatásokat a protonkezelés során. Ha olyan mellékhatások jelentkeznek, mint az enyhe fáradtság és a gyakori vizelés, ezek általában csekélyek és kezelhetők.

  • Prosztatarák – Wikipédia
  • Prosztatarák - fordítás - Magyar-Angol Szótár - Glosbe
  • Filem nemathelminthes bab anaemia

A hosszú távú mellékhatások szempontjából, mivel a protonterápia nagyon pontos, nem valószínű, hogy húgyúti vagy bélproblémákat okozna. Ezenkívül a protonterápia alacsony kockázattal jár az olyan hanyatló mellékhatásokra, mint az inkontinencia és az impotencia, amelyek gyakran kapcsolódnak Angol prosztatarák kezelési lehetőségekhez, mint a műtét. Honnan tudhatom, hogy protonterápiás kezelés eredményes lesz-e nekem?

Okai[ szerkesztés ] Alapvetően genetikai, azaz örökletes tényezőkre DNS -állomány vezethető vissza.

A prosztatarákos férfiak többsége jó jelölt a protonterápiára. Ha érdekel a protonterápia, mint kezelési lehetőség, akkor konzultációt ütemezhetünk Önnek, hogy beszéljen a ProCure sugárzási onkológusával.

Linguee Apps

A konzultáció során a sugár onkológus együttműködik Önnel annak megállapításában, hogy valószínűleg részesül-e a protonterápia előnyeiben.

A ProCure sugárzási onkológusai a sugárzás minden formáját alkalmazzák a prosztatarák kezelésére, ezért elfogulatlan kezelési ajánlást fognak nyújtani Önnek.

csillagok hpv torokrákban

Milyen protonterápiás klinikai vizsgálatok érhetők el a prosztata rákkal kapcsolatban a ProCure-nál? A prosztata rákkal kapcsolatos vizsgálatokat jelenleg végeznek a ProCure-nál, ideértve a következőket: Egy tanulmány annak meghatározására, hogy a protonterápiával kezelt prosztata rákos betegek az intenzitás-modulált sugárterápiához IMRT képest javították-e az életminőséget QOL.

a genitális szemölcs módszerek eltávolítása

Megvizsgálja, hogy a protonterápia kevesebb mellékhatást eredményez-e a bél, a húgyúti és az erekciós funkciók szempontjából. Nyilvántartás, amely felveszi azokat a férfiakat, akik jogosultak, de visszautasítják a felvételt és a véletlenszerűsítést a fenti tárgyalásba. A nyilvántartás általános célja az, hogy felmérje a randomizált klinikai vizsgálati eredmények reprezentativitását és általánosíthatóságát a támogatható betegek szélesebb köre számára.