Cheloo romania


Szentgyörgyi Manó a romániai X Faktorban Miután a megyeszékhely több rockegyüttesében énekelt sikerrel, két éve pedig elnyerte az Erdély Hangja címet, most Dan Bittman mentoráltjaként mutatja meg tehetségét az egész országnak.

cheloo romania népszerű élősködő gyógyszer

Vasárnap este derült ki, hogy a Mentorok Házából Dan Cheloo romania, akinek a 25 év alatti énekesek közül kellett kiválasztania, kiket visz magával az élő show-ba, Ráduly Botondról sem tudott lemondani.

Bár a székely versenyző földre szegezett tekintettel énekelt, a mentor úgy érezte: a lelke benne volt a cheloo romania, s ha a félénksége legyőzésén még kéne is dolgoznia, a hangjára határozott igent mond.

cheloo romania szemölcsök megismételhetők

A fiatal versenyző mögött már mondhatni komoly zenei múlt áll: tízéves cheloo romania fedezték fel tehetségét szülei, akik V.

Már diákként bekapcsolódott énekesként, billentyűsként rockegyüttesekbe: először a ben alapított Kopor-Show-ba, majd hívták szólistának a Rockvailer és a Worldchanger bandába is.

Miután ben ő lett az Erdély Hangja tehetségkutató verseny győztese, lehetőséget kapott rá, hogy a Csaba Királyfi rockoperában a főszereplőt alakítsa.

Még mindig versenyben a szatmáriak A tehetségkutató magyarországi változatában szereplő Csobot Adél már a legjobb hat között van. Vasárnap este ismét bizonyíthattak a szatmári származású srácok a romániai X-Faktor második évadának második élő show-jában. Surányi Botond és Tudor Toduţ eddig magabiztosan vették az akadályokat a tehetségkutatóban, ez alól nem volt kivétel az első élő adás sem, ahol Boti együttesét, a Nord X-et, és a 25 éven aluliak kategóriájában szereplő Tudort is továbbjuttatta a közönség. A vasárnapi megmérettetésen a szatmáriak közül előbb Tudor lépett színpadra, a tehetség cheloo romania egy Bon Jovi dalt, az ban megjelent You Give Love a Bad Name-t adta elő.

Jelenleg a sepsiszentgyörgyi Equinox, a kézdivásárhelyi Metropolis és a székelyudvarhelyi Cold Taste együttesben énekel. A covasnamedia.

cheloo romania paraziták vörös férgek

A verseny zsűrijének is elmondta, mikor először nézett velük szembe: úgy látja, manapság sajnos nem elég a jó hang ahhoz, hogy sikeres légy a zenei életben, szükség van segítségre ahhoz, hogy ismertté és elismertté váljon ezen a téren — ezt a segítséget az X Faktortól reméli. Szeretné, ha saját zenekara lenne, és országszerte tudnának róla, sőt külföldön is színpadra léphetne.

Parazitii - Mesaj pentru Europa (nr.13)

Pénteken létrehozták rajongói oldalát is a közösségi portálon a fiúnak, akit egyaránt támogat a megyeszékhely magyar és román közössége.

Az X Faktorban való előrehaladásáért legközelebb november én este kell síkra szállnia. A műsort élőben közvetíti az Antena 1 televízió.

cheloo romania szemölcsök elleni immunstimuláns

Kapcsolódó anyagok.