Húgyúti szemölcsök, Szemölcs, tyúkszem | BENU Gyógyszerkereső és online gyógyszertár


Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó. Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát.

húgyúti szemölcsök

Hasznos böngészést kívánunk! Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi? Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

húgyúti szemölcsök

Melyik gyógynövényre kíváncsi? Gyógynövények listája A legtöbb szemölcs a humán papilloma húgyúti szemölcsök kórokozó fertőzése által jön létre.

húgyúti szemölcsök

A szemölcsök formája függ a bőr állapotától, a HPV vírus típusától és attól is, hogy hol alakul ki. A szemölcsöket okozó vírusokat nagyon könnyen el lehet kapni, például az uszodákban, közvetlen testi kontaktussal, vagy a bőrön lévő apró sérülések útján.

húgyúti szemölcsök

A szemölcsöt a vérehulló fecskefű friss nedvével ajánljuk kenegetni naponta többször. A friss növény a legjobb.

Húgyúti fertőzések tünetei és kezelése

Amikor nincs friss, alkalmazhatók az ebből készített kivonatok. Kezelés előtt mossák le szódabikarbónás vízzel a bőrt, hogy a pH-értéke semleges legyen.

húgyúti szemölcsök

A kövirózsa frissen kifacsart levével is lehet mosogatni a szemölcsöt, napi alkalommal. A szurokfű kivonat is segíthet húgyúti szemölcsök az almaecet, nyers fokhagyma a szemölcsre helyezve.

Ajánlott termékek.

húgyúti szemölcsök