Háromlábú vakolat


Termék ismertető

És mindenképpen rendezettebb, háromlábú vakolat korábban. A mi előszobánk az a tipikus csőszerű folyosó, hosszú és keskeny, ami tele van ajtókkal, nevezetesen 7 ajtó nyílik innen, vagy ide, szóval nincs olyan fal, ahol emberi papillomavírus fertőzés szaga lenne belőle.

Ebből következik, hogy nem sok minden fér itt el, annak ellenére, hogy lenne mit tárolni. Ráadásul körben futnak a gázcsövek, nemcsak a mienk, háromlábú vakolat a szomszédoké is: igazi gáznagyhatalom vagyunk, ugyanis az elzárási lehetőség is nálunk van.

Beköltözéskor még kedveltem a pados nyitott tárolót, és az ide került kalaptartós fogast, de ahogyan egyre nőttek a gyerekek,  a cipők és a kabátok is egyre nagyobbak lettek, egyre kevésbé fértünk el.

Mit jelent a Háromlábú ikon: mi a jelentősége és mi segít? Ne csak beszéljen, hanem segítsen a főzésben, az edények mosásában, a ruhanemű lefagyásában és a vasalásban. Egyszer egy éjjeliszekrényen láttam egy csodálatos Szűz ikonját. Az egyik kezével tartotta a Baba, a másik kezével a szívét, a harmadikval pedig a szívét Harmadik kezével háromlábú vakolat

Emellett az úszásnak, tornaóráknak, mindenféle edzéseknek köszönhetően a  táskák mennyisége is csak gyarapodott. Háromlábú vakolat kamaszodás sem a háromlábú vakolat szól, szóval a helyzet kezdett kaotikus lenni.

háromlábú vakolat

Emellett volt egy falszakasz, ahol mindig pergett a fürdőszobaajtó díszlece mellett a vakolat, köszönhetően a mosógép rezgéseinek és a kiskamaszos ajtócsapkodásnak. Szóval ez a helyiség folyton rendetlennek tűnt, még akkor is, ha éppen rend volt: így aztán idén ősszel ismét nekifutottunk, hogy kicsit átrendezzük az előszobánkat.

Osztottunk, szoroztunk, centiztünk, mert mindenképpen zárt tárolást szerettünk volna, de elég szűkösek voltak a lehetőségeink.

Falusi Márton Külön tanulmányt szentelhetnék a költő szülőházához fűző kapcsolatomnak. Meglepő módon nem vagyok képes visszafejteni, mikor is jártam itt először. Háromlábú vakolat azért nem, mert már gimnazistaként Nagy László verseibe bujdostam a világ elől, és elképzeltem a házat, határozott elképzelésem volt róla, mielőtt még a Hitel folyóirat szerkesztőivel, szerzőivel, későbbi barátaimmal és munkatársaimmal együtt, valamelyik ezredforduló körüli júliusban ideutaztunk. Akkortájt mit sem sejthettem a magyar irodalom kenyértöréseiről és az agyonhasznált tömlőkben megpimpósodott borairól, de a közösségi eseményein való részvétel odaadást, elkötelezettséget tanúsító áldozathozatalát átéltem.

Szerencsére háromlábú vakolat KEA-ban megjelent a Platsa gardróbrendszer, ami kisebb, mint a Pax, és egyfajta kombinációja pont elfért az előszoba egy sarkában.

Ide  bekerültek a használatban lévő cipők: személyenként legalább két háromlábú vakolat, a papucsok, a kabátok, egy kihúzható drótkosárba a sálak, sapkák, kendők, kesztyűk, na és a rengeteg táska, és mindenféle védősisak. A gardrób oldalára egy faszeletre lehajtható akasztók is kerültek.

Az előszoba az ajtókon keresztül kap fényt, a két legfényesebb helyre egy-egy élő növényt is tettem.

Háromlábú szektoresőztető, 70-90 cm, 5 bar, 12m sugarú

A virágpermetező is az előszobában kapott helyet, hogy nehogy megfeledkezzek a locsolásukról. A gázcsöveket elrejtésére és a plusz tárolás miatt már korábban polcokat tettünk a fel az előszoba felső szakaszába, itt tudtuk a könyveinket tárolni: most viszont megfordítottam ezeket, mert nagyon színes, kusza volt az összkép.

Ezek régen olvasott, esetleg gyerekkori példányok, amiket már nem olvasunk újra, de nem szeretnénk megválni tőlük. A hulló vakolat üvegszálas tapétával megoldható, de mi most  régi, sérült könyvlapokkal tapétáztuk ezt a területet. A tapétázáshoz erős tapátaragasztót használtam, és alaposan bekentem vele a könyvlapok egyik oldalát.

Hogyan segít ez?

Nálunk a felület matt maradt, ha esetleg később koszolódik,  lazúrosan fehérre festem majd. Már néhány hónapja elkészültünk vele és eddig nagyon jól működik.

háromlábú vakolat

Nagy boldogságomra nagyapám háromlábú suszterszéke is hozzánk került, erről még nem sikerült leszedni háromlábú vakolat furabarna zománcréteget, ez tavaszra marad már. Reggelente mindig nagy rohanásban vagyunk, így egy méretes óra fontos kiegészítője az előszobának. Ha már megújulás, akkor új lábtörlő is kell, persze a gyerekek cicásat választottak, ami remek döntés volt, mert Grafit azonnal beleszeretett.

Vászon, festőállvány, vakolás, háttér, tiszta, fehér, 3

Ha hasonló hangulatra vágysz: A madaras esernyő megvásárlásávl a Magyar Madártani Egyesületet is támogathatjuk. Ezt a posztot a Kert-és Otthonbolt támogatta. Köszönjük a megkeresést és az együttműködést.

A posztban szereplő vélemény anapfenyillata.

Van egy megoldásunk! Szöget ütött a fejemben, hogy bizonyára sokan nem szeretnének szöget ütni a falba csak azért, hogy egy ajándék órát felhelyezzenek rá. Van egy megoldás, amivel a falióra szög nélkül is tökéletes dísze lehet lakásodnak! Ez pedig nem más, mint a háromlábú fa falióra tartó, mely anyagban és színben is tökéletesen passzol az általam készített pirogravírozott fa faliórákhoz.

Szép napot! Fotók: saját, Kert- és Otthonbolt Ha tetszett a bejegyzés, megköszönöm, ha megosztod másokkal is. Köszönöm, hogy meglátogattál, térj be máskor is, érdekes inspirációkkal, egyszerű receptekkel, könnyen kivitelezhető ötletekkel várlak.

háromlábú vakolat

Oldal ajánlása emailben.