Lufi csíp. Lufi ^^ | Jokes quotes, Funny photos, Funny moments


görgők olaszul

Egy éven belül chipeket ültethet az emberek agyába Elon Musk Portfolio Cikk mentése Megosztás Egy éven belül kész Elon Musk egyik cégének, a Neuralinknek az első használható agyi implantátuma — mondta a feltaláló Joe Rogan podcastján.

A Portfolio legtöbb tartalma ingyenesen hozzáférhető, ahogy ez lufi csíp cikk is.

a genitális szemölcsök továbbításának módjai

A médiapiaci helyzet azonban folyamatosan változik: ha támogatni szeretnéd a minőségi lufi csíp újságírást, és szeretnél részese lenni a Portfolio közösségnek, akkor fizess elő a Portfolio Signature cikkeire. Tudj meg többet A főleg a Tesla és SpaceX vezetéséről ismert Elon Musk ban alapította meg a Neuralinket, a cég célja, hogy egy olyan implantátumot gyártsanak, amely az emberi koponyába építve képes lenne az aggyal interfészelni.

védekezés belféreg ellen

Az implantátum célja elsősorban az agykárosodás kezelése lenne; a feltaláló reméli, hogy a sérültek bizonyos agyi funkcióit képes lesz visszaállítani a chip segítségével. Vagyis potenciálisan gyógyítani lehetne a chippel az elveszett látást, hallást, mozgáskészséget.

intraductalis papilloma és fájdalom

Musk reméli, hogy az implantátum egy éven belül kész lesz, hasonló jóslatot viszont már tavaly júliusban is tett, amikor ra ígérte az első prototípus érkezését. Musk egyébként ennél sokkal vadabb dolgokról is beszélt a podcasten, érdemes lehet ezt végig meghallgatni: Címlapkép: Getty Images.