Papilloma pigmentfoltok, Kérjen időpontot!


Értesítést kérek a PRE-Pharma újdonságokról és elfogadom a Látogatói feltételeket Leave this field blank A nyári időszakban a fibrómák, papillomák, növedékek papilloma pigmentfoltok esztétikai céllal nem végezzük Kedves Betegeink! A nyári májustól októberig terjedő papilloma pigmentfoltok a fibrómák, papillomák, növedékek eltávolítását esztétikai céllal nem végezzük.

szemölcsök elleni immunstimuláns

Ebben az időszakban kizárólag orvosilag indokolt esetben pl vírusos szemölcsök eltávolítása végzünk ilyen jellegű beavatkozást. Ennek oka, hogy az eltávolítás módszerétől függetlenül az eltávolítás helyén egy seb keletkezik.

a törpe tunika legfőbb gazdája

A sebet óvni kell a papilloma pigmentfoltok és nedvességtől, mely nyáron szinte kivitelezhetetlen: nyáron az izzadás és a napsütés nehezíti a sebek gyúgyulását, valamint nagyban megnő az eltávolítás után a felülfertőződés, a beavatkozás helyén gyulladás kialakulásának, illetve pigmentfoltok kialakulásának az esélye.

Ilyen esetben pont az esztétikai cél elérése kerül kockára, hiszen egy hegesen vagy folttal gyógyult seb további esztétikai gondot jelenthet.

szarvasmarha-papillomatosis átvitel

Amennyiben esztétikai céllal szeretne bőrnövedéket eltávolíttatni, kérjük, a november - április közötti időszakban keresse rendelőnket. Legolvasottabb cikkeink.

Human Papillomavirus - HPV - Nucleus Health