Parazita csúszdák


Lombár Gábor — aki a régió önkormányzatait tömörítő Balatoni Szövetség elnöki tisztét is betölti — hozzátette: a jelenlegi helyzetben nehéz lesz a millió forintnyi önerőt előteremteni, de ha nem is erre a nyárra, jövőre megújulhat a település as évek végén épült, évtizedek óta használaton kívüli csúszdája.

papilloma bőrnövekedés hpv torok- és nyaki rák

Guller Zoltán, az MTÜ vezérigazgatója a szervezet honlapján elérhető podcastban beszélt arról, hogy a csúszdafejlesztési pályázaton indult balatoni önkormányzatok mindegyike kapott támogatást, így Keszthelyen, Balatonfűzfőn, Balatonakaliban és Alsóörsön új csúszda épülhet — Alsóörsön kettő is parazita csúszdák, a balatonfenyvesi pedig megújulhat. Az MTÜ április elején közölte, hogy nem függesztette fel a kormány által támogatott strand- és csúszdafejlesztési pályázatait, a fejlesztések a járványügyi körülményekhez igazodva, meghatározott ütemterv szerint haladnak.

a genitális szemölcsök alvadása után korai szemölcsök

Jelezték azt is, hogy a csúszdafejlesztések jó része várhatóan már csak jövőre tud megvalósulni, azok esetében még hátravan parazita csúszdák támogatási szerződések megkötése és a közbeszerzések lebonyolítása.