Vannak macskáid. 5 dolog, amit jó tudni a macskád lelkéről - Dívány


A nagy cicaszótár – Avagy így kommunikál veled a macskád

Feliratkozás Szoktasd össze a macskáid 6 lépésben! Ha nem elégszel meg egy cicával, és új kis kedvencet vennél magához, számolnod kell azzal a lehetőséggel, hogy nem fognak jól kijönni egymással.

segítsen a férgeknek

Egy régóta a háznál élő cicának rendkívüli stresszhelyzetet jelent egy új macska érkezése, hiszen az addig egyedül általa uralt territóriumon hirtelen osztoznia kell. Ez konfliktusokhoz vezethet, melyek akár verekedésbe is torkollhatnak, amit jobb, ha megelőzöl néhány egyszerű tanács megfogadásával.

 1. Fenyvesi Zsófia Válogatós a gyereked és beleőrülsz?
 2. Intracisztás ductalis papilloma

Íme a tipp a sikeres összeszoktatáshoz! Csak szépen lassan! Képzeld el, hogy boldogan élsz egyedül egy csodás lakásban, amely csak a tiéd!

 • Zentel tabletták pret md
 • Hozzászólások 3 Magányos vagy?
 • Macskáid Angol, fordítás, példamondattal, Szótár Magyar-Angol
 • 5 dolog, amit jó tudni a macskád lelkéről - Dívány
 • Szoktasd össze a macskáid 6 lépésben!
 • Hogyan lehet csökkenteni a papillómákat

Hirtelen azonban beköltözik egy számodra teljesen idegen ember, akivel onnantól vannak macskáid meg kell osztanod a jól megszokott, biztonságos otthonod. Ugye, hogy kiborító lenne? A cicák talán még az embernél is hevesebben reagálnak a változásokra, ezért semmit sem szabad erőltetni, és türelmesnek kell lenni!

legjobb vastagbél természetes méregtelenítés

Első a szaglászás! Furcsán hangzik, de a legjobb, ha elsőre nem személyesen találkoznak kedvenceid. A cicák sokszor az orruk után mennek, ezért a fokozatos összeszoktatás érdekében először egymás szagával kell megismerkedniük, majd ezután jöhet a nagy találkozás vannak macskáid kontaktus nélkül.

 • Hpv száj szemölcs
 • Feliratkozás Vedd észre, és szüntesd meg a cicáid közötti konfliktust Ha macskáink verekednek, állandóan kergetőznek, vagy mindig fújnak egymásra, nem kell Sherlock Holmes-nak lennünk ahhoz, hogy megállapítsuk, valami nincs rendben.
 • Vannak macskáid? Fogadjunk, hogy kitalálunk még 2 dolgot, ami igaz rád - Terasz | Femina
 • Kisállatorvos - A nagy cicaszótár – Avagy így kommunikál veled a macskád
 • 9 jel, amiből tudod, hogy a macskád szeret (vagy elvisel) - Dívány
 • Hogyan lehet fogyni féregtablettákkal

Kis idő elteltével már nyugodtan egymáshoz érhetnek. A vannak macskáid játék ereje Nem lehet elégszer kiemeli a játék fontosságát a macskák életében, ami természetesen az ismerkedést is megkönnyíti. Emlékszel, hogy gyerekkorodban a szüleid mindig közös játékra buzdítottak, ha új barátra szerettél volna szert tenni?

A macskáknál is hasonlóan működik, ezért jó irányba terelheted kedvenceid kapcsolatát, ha rendszeresen együtt játszol velük.

7 indok, miért jó, ha van egy macskád

Közben jutalomfalatokkal ösztönözheted őket, de ne feledkezz meg arról, hogy a kivételezés könnyen konfliktusokhoz vezethet, ezért részesítsd egyenlő bánásmódban őket! Nem kell mindig együtt lenniük! Ha állandóan össze lennének zárva kedvenceid, az biztosan feszültséget szülne közöttük, ezért győződj meg arról, hogy mindkét cicának megvan a lehetősége a félrevonulásra!

hólyag apilloma 3 cm

Biztosíts elszigetelt és kényelmes zugokat macskáid számára! Egy tányérból esznek, mindig összevesznek!

6 dolog, ami bizonyítja, hogy a macskád utál

Mit szólnál, ha valakivel minden nap egy tányéron kellene osztoznod akkor is, ha egyszerre ennétek? Bizonyára nem nyerné el a tetszésed! A macskák is így vannak ezzel, ezért mindenképp külön etető- és itatótálakra van szükség!

szemölcsök kezelésére szolgáló tabletták

Ugyanez érvényes az alomtálcára is! A közbeavatkozásnál van jobb megoldás Ha macskáid összebarátkoztak és alapvetően jól kijönnek egymással, akkor is előfordulhatnak súrlódások.

Fontos, hogy ne avatkozz közbe, mert azzal csak rontasz a helyzeten! Oszd meg:.