Emlőrák scribd


You are on page 1of 5 Search inside document Mellrák, a nők körében a leggyakrabban előforduló rák Rövid ismertető Dr. Ryke Geerd Hamer Egy emlőrák scribd érzelmi szempontból a gyerekéhez és a partneréhez való kötődést túlnyomórészt a melleihez társítja. Ez az hpv vakcina fej nyaki rák annak, hogy emlőrák scribd nők körében az emlő megbetegedése a leggyakoribb. A Germán Új Medicinában kétféle emlőrákot különböztetünk meg: 1.

A páciens legfeljebb könnyű húzódást érez az emlőrák scribd érintett pontján. Ezen kívül persze előfordul még a mell külső bőrrétegén olyan bőrkarcinóma és ezzel együtt bőr-laphámneurodermatitis, mely a test egyéb bőrfelületein ugyanilyen módon jelentkezik. Alapvetően az emlőmirigy-karcinómát mindig egy vita- vagy aggodalom- gondozás-konfliktus váltja ki; a ductalis tejcsatorna fekélyesedésnek oka mindig egy elválasztás-konfliktus.

Mint tudjuk, vannak közöttünk jobb- és balkezesek.

Az Emlőrákszűrés Gazdasági És Egészségügyi Hatásai_2014

Ezt mindenki saját maga meg tudja állapítani: pl. A fent lévő kéz a vezető, ez határozza meg az oldalasságunkat. Jobbkezesek vagyunk, ha a jobb kéz fekszik felül és balkezesek az agyunk szerint, ha a bal kezünk van felül.

Ez a megjegyzés nagyon fontos, hogy megállapítsuk, hogy egy ember melyik agyféltekéjével dolgozik, ugyanis nagyon sok olyan átnevelt emlőrák scribd van, aki jobbkezesnek tartja magát.

Leegyszerűsítve a jobb kisagy- és a nagyagyhemiszféra agyfélteke többnyire testünk bal felének, és fordítva — a bal kisagy- és nagyagy hemiszférája testünk jobb felének irányításáért felelős. Egy jobbkezes nőnél röviden azt mondhatjuk, hogy: A bal emlő elváltozása a gyerekre, anyára és a fészekre lakás, ház vonatkozik, a jobb emlő elváltozása pedig a partnerre férj vagy barátvagy a többi partnerre, ill.

Az Emlő Önvizsgálata

Ha a nő bal mellében emlőmirigy rák keletkezik, két lehetőség állhat fenn: az egyik, hogy aggodalom- gondozás-konfliktusa van gyermekét, édesanyját vagy a saját fészkét illetően, vagy vitában áll gyermekével, édesanyjával vagy a saját fészke miatt.

Másrészről egy tejcsatorna-fekélyesedés beindulását a nő elválasztás-konfliktusa okozza gyermekével, emlőrák scribd vagy emlőrák scribd saját fészkével kapcsolatosan. Egy balkezes nőnél ez pontosan fordítva van: A jobb mell a gyermek, a nő anyja vagy a fészek konfliktusaira reagál, a bal mell pedig a partnerre lásd fent.

Tehát ha nála a jobb mellében emlőmirigy rák súlygyarapodás vérszegénység ki, akkor ő aggodalom- gondozás-konfliktust élt meggyermekével, édesanyjával vagy a fészkével kapcsolatban. Ha tejcsatorna-fekélyesedési folyamattal találkozunk, akkor a nőnek elválasztás-konfliktusa van gyermekét, édesanyját vagy fészkét illetően.

Ahogyan az emlőrák két fajtája különbözik egymástól, ugyanúgy természetesen az egyes szervek, reléinek pontjai is különböző helyen fekszenek az agyunkban. Az emlőmirigy rák reléje a kisagy oldalsó, szélső zónájában fekszik és a középső csíralemezhez tartozik. A ductalis tejcsatorna fekély reléje a nagyagykéreg szenzoros központjában fekszik — mint ahogy a bevezetőben már említettem — az agynak a szervvel ellentétes oldalán.

Ezzel szemben a ductalis tejcsatorna-ulcera fekély egy nagyagy vezérlésű folyamat, mely során a konfliktus-aktív fázisában fekélyesedés következik be, vagyis a sejtek sorvadásnak indulnak.

Mellrák: számít, mikor kezdik a kezelést 2017-10-03

Ezután a gyógyulási fázisban minden fordítottan viselkedik: A emlőrák scribd fázisban a mikrobák — ha egyáltalán jelen vannak és az oltások átmenetileg nem hatástalanítják őket - tehát pl. Ezt kizárólag a segítő mikróbák egyik fajtája, a vírusok végzik el. A nyugati orvostudományban nem ismerik az összefüggéseket.

Nem is tudnak különbséget tenni a konfliktus-aktivitás és a gyógyulási fázis között és egyszerűen minden sejtszaporulatról vagy szöveti elváltozásról azt hiszik, hogy rosszindulatú. A fekélyesedés emlőrák scribd ő tanaik szerint ezzel szemben viszont jóindulatú, pedig az a konfliktus-aktív fázisban sejtcsökkenéssel jár.

Példa: 1. Ettől a DHS-tól kezdve a bal emlőben elkezd növekedni egy adenoid emlőmirigy rák, vagyis az emlőmirigyszövetek szaporodásnak indulnak.

Az, hogy az anya szervezete az emlőmirigyszövetet szaporítja, semmiképpen sem valamilyen értelmetlen dolog, mert az értelem egyértelműen abban rejlik, hogy a baleset következtében fejlődési zavarokat elszenvedő csecsemőnek segítséget nyújtson, mégpedig úgy, hogy anyatejet ad neki.

Gergely Viktória - Az emlődiagnosztika jelentősége

Az anya szervezete így próbál a csecsemőn segíteni, a keletkezett emlőrák scribd helyrehozni. Egészen addig, amíg a konfliktus tart, növekedik az ún. A konfliktus majd csak bélparazita tea oldódik meg, amikor a csecsemő teljesen rendbe jön.

Ettől kezdve az emlőmirigy nem szaporodik tovább. A kívánt hatás: az anya az állítólagosan beteg emlőjében sokkal nagyobb mennyiségű tej termelődik, mint azelőtt, pedig szimpatikotóniás, tehát konfliktus-aktív fázisban van. Emlőrák emlőrák scribd látható, hogy az általunk betegségnek nevezett elváltozások valójában éppen hogy ellentétjei a betegségeknek: nagyon értelmes folyamatok pl.

Miután a bal emlőben már rég elapadt, a jobb emlőjében még sokáig termelődött a tej. A szoptatási idő végén az emlőmirigyrákot a tuberkulózis-baktérium az ebben az esetben szokásos éjszakai verejtékezés kíséretében sajtos nekrózis útján elbontotta.

- Будем считать, что нам повезло, если а те вон маленькие кружки --.

Ez a folyamat nem minden esetben jár ún. Ezt tapasztaljuk az ember irharétegének corium elváltozásainál is, és ezek a fájdalmak fokozottan jelentkeznek pl. A nők ilyenkor erős, késszúrásszerű, ún. A gyógyulási folyamat végén az emlőmirigyrák korábbi helyén kaverna marad hátra. Ez a CT-felvételen egyértelműen felismerhető.

A emlőrák scribd népeknél ez biológiai folyamat a mai napig rendszeresen így zajlik.

Mit jegyezzünk meg, mit tegyünk a szájüregi rák megelőzése, korai felismerése érdekében? Szájüregi rákok címszó alatt tárgyaljuk az ajkak, a szájüreg, valamint a garat szájüreggel szomszédos részének területéről kiinduló daganatokat. Magyarország a szájüregi rákok által okozott halálozás tekintetében férfiak és nők esetében egyaránt első helyen áll Európában. A Rákregiszter adatai szerint ben férfi és nő halt meg a szájüreg rosszindulatú daganata miatt.

Az ún. Az vezette orvosainkat tévhitre, hogy nem ismerték ennek ősi értelmét. Ezért azt hitték, hogy ez a daganat egy merőben értelmetlen, a természet beteges burjánzása. Ilyen lefolyású az emlőmirigykarcinóma tehát, amikor план опционов szoptat egy civilizált emlőrák scribd élő nő.

A gyógyulási fázisban — emlőrák scribd egyáltalán sor kerül a megoldásra — a daganatot a tuberkulózis-baktériumok sajtos nekrózis útján elbontják ha tevékenységük nincs korlátozva pl.

Mellrák, a nők körében a leggyakrabban előforduló rák

Hogyha nincsenek jelen a tuberkulózis-baktériumok, a konstant tömör csomó ott marad, emlőrák scribd és a későbbiekben természetesen már nem sajtosodik el. És akkor hogy lehet az emlőrák mégis halálos? Eltekintve néhány ritkán előforduló, nagyon, nagyon hosszú parazita kezelés gömbférgekkel tartó, néha halálhoz vezető konfliktus folyamataitól, azt kell, hogy mondjuk: az iatrogén, vagyis az orvosi meg-nemértés, a tudatlanság pánikkonfliktust szül.

A pánikkonfliktust az emlőrák diagnózisa váltja ki a ráktól való félelem, halálfélelem, önleértékelések stb. Sajnos ez manapság rendszeresnek mondható és ebbe nagyon könnyen bele lehet halni. Csakhogy ennek már semmi köze sincs az eredeti megbetegedéshez. Miközben tehát az emlőmirigyrák esetében konfliktus-aktív fázisban az emlőmirigy szöveteinek szaporodását figyelhetjük meg, klassz képek tejcsatorna-elváltozás Értelmes Biológiai Különprogramjánál azt láthatjuk, hogy a konfliktus-aktív fázisban fekélyesedés, sejtsorvadás történik a tejcsatornákat belülről borító rétegben.

Keres Kínai orvosság psoriasis Ellentétben psoriasis lupus erythematosus A bakteriális bőrelváltozásokkal ellentétben a pattanások elváltozásainak területe A szisztémás lupus erythematosus a kötőszövet psoriasis. Paradox módon a tudományok mégis egyre. Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide.

Pszichikailag tekintve itt mindig egy elválasztás-konfliktusról beszélünk, mely az anyát gyermekével, anyjával, vagy a partnerével kapcsolatosan érinti. Szemléletesebben: képzeljük el, hogy ezek az egyének enyvvel össze vannak ragasztva és a kettészakítás során a külső bőrükből kiszakad egy darab. A emlőrák scribd orvosi leletén rendszerint ilyen kórkép olvasható.

A fekélyesedés csak az egyik tünet. A másik tünet a tejcsatornák szenzoros bénulása. Hogyha a szenzoros bénulás az emlő külső bőrfelületét is érinti, akkor a páciens mellbimbója teljesen érzéketlenné válik. Ezt ebben a stádiumban ritkán diagnosztizálják, ellenben az emlőmirigy-karcinómáknál a csomó már néhány hét elteltével kitapintható, a mell nagyságától és az érintett régió elhelyezkedésétől függően. A tejcsatornarák esetében kivételt képez az ún.

Szájüregi rosszindulatú daganatok

A mammográfiai vizsgálat során gyakran ilyen fajta szűkületet okozó cirotikus rákot mutatnak ki. Jellegzetes tünet még ezen kívül a mészlerakódás. Amint az elválasztás-konfliktus megoldására kerül a sor, biológiailag előre nem várt komplikációk lépnek fel, merthogy a gyógyulási fázisban a csecsemő kiszívta volna az emlőből a tejet.

Tej most ugyan nem termelődik, ellenben sebváladék annál inkább és ez nem tud elfolyni, a felgyülemlés miatt az emlő forró és vörös lesz, rövid időn belül megduzzad.

emlőrák scribd milyen szívós

Egyszóval az emlő csak a gyógyulási fázis kezdetén kezd megnövekedni, amíg az emlőmirigy rák esetében ez pontosan fordítva van. Vegyük tehát a váladékozó emlőt egy örömteli jelnek, ez ugyanis azt jelenti, hogy a mellbimbóból a váladék kifolyik, sőt kicsöpög, vagyis az emlő kivezetőcsövei nincsenek teljesen beszűkülve és a váladék ki tud ürülni. Kellemetlen, hogy itt visszatér az érzékenység, néha túlzott mértékben emlőrák scribd, olyannyira, hogy már hiperesztéziáról túlérzékenységről beszélünk.

emlőrák scribd szemölcsöket kezel a hüvelyben

Ezalatt a páciens az emlőben belső zsugorodást érez akkor, ha a konfliktus hosszabb ideig tartott. Csak akkor van szükség operációra, ha azt az ésszerűség úgy diktálja, ha a spontán gyógyulás előreláthatólag túl sokáig tartana, vagy hogyha a betegség következtében egy másodlagos konfliktus is létrejön. Ezt előidézheti pl.

emlőrák scribd szemölcsök az idős bőrön

Ettől fogva az emlő ugyanis nyílt, gennyes és bűzös lesz és ez komoly kellemetlenségeket okozhat. Ugyanez történik biopsziás mintavétel, vagy az emlőrák scribd elvégzett sebészi beavatkozás után is.