Méregtelenítő sampon


Benzoin Extract i A benzoeviasz egy balzsamszerű viasz, melyet számos, Délkelet-Ázsiában honos, a Styrax nemzetségbe tartozó fa kérgéből nyernek.

féregtünetek csecsemőknél

Fő összetevője a benzoesav. Számos területen alkalmazzák, például egyes parfümökben, gyógyszerekben és élelmiszerekben is előfordulhat.

Leírás Használat Felhasználás előtt alaposan össze kell rázni, hogy a zöld agyag egyenletesen elkeveredjen. Néhány ml-t öntsön a tenyerébe, és mossa meg kétszer a haját, másodjára az eredeti mennyiség fele is elegendő.

A benzoeviasz kedvelt összetevője a parfümöknek, mert saját, kellemes illattal rendelkezik, valamint megköti, és csak lassan bocsátja ki a hozzá kevert egyéb illatanyagokat. Lactic Acid h I kh Tejsav, mely előállítható a tejből, bár a kozmetikumokban leginkább mesterségesen előállított verziót használnak.

a papillómák eltávolítására

Méregtelenítő sampon AHA-savak csoportjába tartozik, a bőr legfelső rétegére hámlasztó hatása van. Mint kémiai hámlasztó, a glikolsav  után a második legtöbbet kutatott AHA, annál valamivel gyengédebb és valamivel nagyobb molekulaméretű összetevő.

A fokhagyma víz jótékony hatásai - Hogyan készítsünk fokhagyma vizet?

Hámlasztó tulajdonsága mellett a tejsav remek hidratáló is. Cananga Odorata Ylang Ylang Oil i Az Ylang Ylang virágából kivont illóolaj, melyet maszkoló, illatanyagként használnak a kozmetikumokban.

Az ylang-ylang szó jelentése: a virágok virága.

giardiasis profilaxis

Illata jó hatással van a hangulatunkra, hat az érzékekre és azt tartják róla, hogy nemi méregtelenítő sampon növelő hatása is van. A kozmetikumokban a többi illóolajhoz hasonlóan potenciális bőrirritáló, így érzékeny bőrrel érdemes kerülni.

széles spektrumú parazitaellenes szerek