Méregtelenítés elektrolízissel. Olvasási mód:


A lábon keresztüli, elektrolízissel végzett méregtelenítés itthoni legnagyobb szaktekintélye Dr Hummel Zoltán professzor, biofizikus a Pécsi Orvostudományi Egyetemről. Ha valaki mindent meg tud magyarázni erről az eljárásról, akkor ő az.

 • Tudja-e, hogy milyen hatásai vannak a méregtelenítő lábfürdőnek?
 • Légúti papillomatosis neoplasia
 • Tudja-e, hogy milyen hatásai vannak a méregtelenítő lábfürdőnek?
 • Ennek hatására elektrolízis kezdődik, a salakanyagok pedig talpunk mintegy pórusán át távoznak szervezetünkből a sós lábfürdő irányába.
 • Wellness és SPA magazin A méregtelenítő lábfürdőről tudományosan Felszabadítja-e a méreganyagokat félórás lábáztatás elektródás melegvízben?
 • A méregtelenítés technikái
 • Fehér szemölcsök nőknél

A következőkben ezt meg is teszi: "A SPA méregtelenítő és regeneráló készülékről röviden Feltétlen ajánlom ezt a készüléket mindenkinek. A legegyszerűbb és legfantasztikusabb biofizikai elven működő készülék, amivel az utóbbi időben találkoztam.

emberi papillomavírus nőgyógyászati ​​felszerelések hpv-szennyeződése

Nem írom le pontosan, hogy miért, mert szabadalmi eljárást indítottam a készülékkel kapcsolatban. Igaz, hogy a láb nélkül is történik egy sárgás-barnás elszíneződés, de méregtelenítés elektrolízissel, az elszíneződéseket redukált vaskolloidok okozzák, ami semmi esetre sem mérgező, sőt vashiány esetében nagyon jó vasfelszívódást jelent.

condilom nevi

Lehetne színtelen folyadékot produkáló platina-elektródákat is alkalmazni, de ez szükségtelenül megnövelné a készülék árát. Mérésekkel bizonyítani tudom, hogy a SPA méregtelenítő használat csökkenti a vér savasságát és növeli az antioxidáns tulajdonságát. Próbáljátok ki, és utána mondjanak véleményt.

 • Méregtelenítő gép
 • Agyaggal méregteleníti a testet
 • SPA Méregtelenítő készülék, méregtelenítő gép | CleanBodyPRO
 • Kezelések ideje: kb.
 • Köszönjük, üzenetét elküldük a szerzőnek.
 • Vállalkozás: A méregtelenítő lábfürdőről tudományosan | dombtetovendeghaz.hu
 • A hpv által okozott nyelvrák alapja

Különösen a legyengült, beteg emberek érzik a a készülék jótékony hatásait. Nem kell mindentől ódzkodni, ami érthetetlen egyes emberek számára.

a gyermekkori helminthiasis megelőzése és kezelése

Hummel Zoltán, PhD. Előzzük meg sok-sok betegség, panasz kialakulását! Váljunk szellemileg, lelkileg és testileg is fittebbé. Szépüljünk meg, méregtelenítés elektrolízissel fel és tisztuljon ki a bőrünk!

Kérje az akciós leveleket!

Ehhez nyújt hathatós segítséget a méregtelenítést, salaktalanítást, tisztítást elősegítő, energetizáló Spa készülék. Manapság a civilizációs betegségek egyre jobban előtérbe kerülnek.

a gombák károsodása

Sajnos, az élelmiszerek nagyon sok káros anyagot tartalmaznak, a zöldség-gyümölcs a természetes formájukban már nem kerül asztalunkra. Gondoljunk csak bele, hogy milyen volt a termőtalaj ezelőtt akár csak évvel ezelőtt is! Nem beszélve arról,  hogy a gépjárművek ezreiből kipufogó gázok még nagyobb mértékben befolyásolják a légszennyezettséget, a vizeinkbe kerülő mérgek mind-mind jelentős káros hatást gyakorolnak szervezetünkre.

szemölcsök és lényegük

Bármilyen úton jut is méreg a szervezetünkbe - MÁRPEDIG belekerül, hiszen ezt tapasztaljuk nap mint nap - szervezetünkben akár kívül, akár méregtelenítés elektrolízissel a káros jelenség megmutatkozik: bőrelváltozások, emésztési- anyagcsere zavarok, izületi-reumatikus problémák, fáradékonyság, depresszió és még sorolhatnánk a megnyilvánulási formákat. De hála a méregtelenítés elektrolízissel kutatásnak, fejlesztésnek, vannak olyan eszközök, melyekkel befolyásolni tudjuk a ránk nehezedő nyomást, és ellenállóbbá tudjuk tenni szervezetünk védekező rendszerét, illetve szerveinket normális működésre ösztönözhetjük.

Márpedig igenis élhetjük mindennapjainkat egészségesebben, fittebben, életvidáman; fittyet hányva a minket percről-percre bombázó méregekre és károsító anyagokra! Méregtelenítés - a kiindulópont egy új életminőséghez A méregtelenítés energiával tölti fel a szervezetet, vitalitást ad — egyszerűen megváltoznak mindennapjaink, nagyobb lesz a munkabírásunk!

Egészségterápia

Negatív ionok — sav-bázis egyensúly A negatív ionok kivonják méregtelenítés elektrolízissel salakanyagokat és mérgeket a szervezetünkből a lábfej bőrének pórusain keresztül, miközben visszaállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mai rohanó, stresszes életvitelünk, helytelen táplálkozási szokásaink, mérgeket tartalmazó ételeink a szervezet elsavasodásához vezetnek, az egyensúly felbomlása pedig betegségeket okozhat.

Mindenféle kozmetikai kezelés, étrend-kiegészítők hatékonyságát is jelentősen megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól, így jobban méregtelenítés elektrolízissel fogadni, feldolgozni és beépíteni a hatóanyagokat. Méregtelenítés hatására a szervezet természetes méregtelenítő funkciói felerősödhetnek, hiszen belsőnk legfontosabb feladata, hogy egészséges legyen. Minden test egyedi, így mindenki másképp reagál a rendszer hasz.

Öntsön bele kb. Helyezze a lábat a mosdótálba.