Nyelvparaziták,


nyelvparaziták

Nyelv parazita. Parazita nyelvparaziták testben - Egészség Femina Hozzászólások Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Navigációs menü Nyelv- étkezési parazita, Nyelv étkezési paraziták Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták.

nyelvparaziták

Gusztustalan nyelvevő nyelvparaziták bámult rá a konzervből Nyelv parazita Nyelvpusztító parazitát talált a konzervben Zirig Nyelvparaziták Abban biztos volt, hogy egy olyan élőlényhez tartozik, aminek semmi keresnivalója a konyhában, de azt maga sem gondolta volna, hogy egy parazita, nyelvevő rákra bukkant. A 28 éves nő inkább elrejtette a gyerekei elől, nehogy egy életre megundorodjanak a konzervektől.

nyelvparaziták

Fotókat azonban készített róla, és feltöltötte az internetre, hátha valaki tudja, mi ez a fekete szemű potyautas. A válaszon azonban ő is meglepődött. Cymothoa exigua a konzervben?

nyelvparaziták

Forrás: Twitter. Cymothoa exigua nyelv étkezési paraziták Fekete özvegy a szőlőzsákban A kopoltyúnyílásokon bejutva elsorvasztja a nyelvet, majd nyelvparaziták nyelv helyén él, és nyelvparaziták bejövő táplálék egy részét elfogyasztja.

Cymothoa exigua a nyelvenForrás: Origo A képeket nyelvparaziták a konzerv gyártója azonnal elnézést kért, és biztosította, hogy küldenek neki olyat, amiben biztos nincsen nyelvparaziták, igaz szerintük ez nem a nyelvpusztító parazita, hanem egy magalopa rák. Cymothoa exigua, rögtön kettőForrás: Picasa Angliában nem ez volt az nyelvparaziták eset: a közelmúltban Paul Nyelv parazita 62 éves nyugdíjas talált egy kifejlett Cymothoa exiguát a szupermarketben vásárolt halfilében, előtte pedig Írországban, a Tescónál vásárló Rick Beattie is belefutott egybe.

nyelvparaziták